Per ne

» per ne

HISTORIKU

Kompania është themeluar zyrtarisht në vitin 1992 si një kompani private e biznesit dhe ka arritur të jetë një ndër kompanitë më të sukseshme në Kosovë, Autojehona dhe partnerët e saj janë ("ZF – Lemfoerder & SACHS", "Continental-CONTITECH", "Beru"; "Behr" "Victor REINZ "," MSI "(Kolbenscsmidt & Pierburg)," Wehrle "," Meyle "," Optimal "," Rowe "-motoroil", "A-N Glow Plugs", TMD Friction – TEXTAR, ) dhe Italia, Brazili, Danimarka, të tilla si nga republikat e ish Jugosllavisë.

Ne jemi bazuar në pesë lokacione, dy në kryeqytetinë e Kosovës – Prishtinë, një në Mitrovicë, një në Fushkosovë, dhe një në Gjakovë dhe ende po zgjerohemi në të gjithë teritorin e Kosovës (depoja kryesore është e re, e madhe, depo moderne 4,400 metra katrorë lokacioni Magjistrale Prishtinë-Ferizaj! .

Qëllimi ynë është që të kemi më shumë bashkëpunim me kompani të ndryshme të Evropës dhe Motoja jonë është: "Le të tregoj tregu se kushë është më i miri!”